Greita paieška
Receptai
Draugai
Totoriški čeburėkai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Aviena, malta , 500 gramų
- Svogūnai , 2 vienetai
- Cukinija, pjaustyta , 0,5 stiklinės
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, aštrūs
- Kiaušiniai
- Majonezas , 0,5 stiklinės
- Vanduo
- Druska
Tešlai:
- Miltai , 1 kilogramas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Į maltą mėsą įmaišykite pjaustytus svogūnus, stambia trintuve susmulkintą cukiniją, kiaušinį ir prieskonius.
Tešlą sumaišykite iš miltų, kiaušinių, majonezo, druskos ir vandens. Vandens pilkite iš akies, kad išeitų minkoma tešla.
Kumščio dydžio tešlos rutuliukus iškočiokite ir ant pusės paplotėlio dėkite gausiai įdaro. Užlenkite kita paplotėlio puse ir užspaudę kraštelį, formuokite dantukus.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite čeburekus ir abi puses apkepkite po 5 – 10 min.
Totoriai iškeptus čeburekus dar troškina specialioje čeburėkinėje. Valgo su grietine.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!