Greita paieška
Receptai
Draugai

Traški lašiša

Traški lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 2 saujos
  • Miltai , 1 sauja
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonėliai , 2 žiupsneliai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.

  2. Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.

  3. Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  4. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Irma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu Burokėlių salotos Salotos "Jaunystės eliksyras" Naminė pica Bulvės su grybais kaimiškai Brendžio kokteilis su sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!