Greita paieška
Receptai
Draugai

Traški vištiena

Traški vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištienos filė , 500 gramų
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
  • Sezamas, sėklos , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus , 100 mililitrų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustykite norimo dydžio kubeliais. Įtrinkite druska ir pipirais. Užpilkite 10-15% riebumo grietinėle ir palikite šaldytuve marinuotis 3-4 valandoms.

  2. Džiūvėsėlius sumaišykite su sezamo sėklomis. Šiame mišinyje pavoliokite kiekvieną vištienos gabaliuką.

  3. Dėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol visos vištienos kubelių pusės gražiai pagels.

  4. Iškepusius išimkite į lėkštę, išklotą popieriniais rankšluosčiais, kad nusivarvėtų riebalai.

Receptą atsiuntė Alina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Įdaryti makaronų vamzdeliai Pikantiškas kepsnys iš karkos - "Banginis" Naminių vynuogių kompotas žiemai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!