Troškinta bekoniena su grietine

Neriebi bekoniena 600 g
riebalai 30 g
pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės
pipirai
svogūnas 1 vnt
miltai 1 šaukštas
grietinė 1 stiklinėMėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedamos paruoštos daržovės, užpilamos įkaitintais riebalais, ant jų padedama mėsa ir kepama karštoje orkaitėje, kol iš visų pusių pagelsta. Mėsą taip pat galima pakepti ant viryklės ir tik tada uždėti ant daržovių. Paskui įpilama vandens, keptuvas uždengiamas ir troškinama orkaitėje arba ant viryklės 1,5 val. Ištroškinta mėsa išimama. Padažas perkošiamas, daržoves ištrinant per sietelį, ir užvirinamas. Į jį supilama grietinė, sumaišyta su miltais ir pavirinama kol padažas sutirštėja. Į padažą grąžinamas kepsnys ir pakaitinama.
- Komentuoti

o kam mirkyti?
Panašūs receptai
Daugiau receptųSultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.
Rodyti kitą patarimą