Greita paieška
Receptai
Draugai
Troškintos kepenėlės
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
kepeneliu;
prieskoniu;
grietines;
morku;
svoguno;
sauksto miltu.
Kepeneles susipjaustome ir paprieskoniuojame,Dedame i keptuve,apkepame.Ipilame truputi vandens, sudedame tarkuotas morkas ir pjaustytus svogunus.Troskiname ant lengvos ugnies apie 30 min.Sudedame grietine, patirstiname miltais.
Komentarai1
- Komentuoti
Rasa Šmulkštytė

labai skanu,bet tiek privalgiau,kad jau apsivalgiau,nes dažnai darydavau,o šalia bulvių košė ir virti tark.burokėliai su keptais svogūnais.Skanumėlis.
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!