Troškintos kiaulienos kepenėlės
- Kepenėlės , 1 kilogramas
- Svogūnas , 1 vienetas
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
- Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
Kepenėles supjaustome ir paprieskoniuojame. Įpylę aliejaus į keptuvę gražiai apkepame.
Tada sudedame į puodą ir užpylę truputį vandens patroškiname apie 15 min. Sudedame svogūnus ir miltus.
Gerai išmaisome. Sudedame grietinę ir dar 2 minutes patroškiname. Skanaus.
- Komentuoti

tai jus viska normaliai galit parasyti, kaip daroma? kodel neparasote kad pirmiausia kepenys reikia pamirkyti piene ...

Labai tinka morkos pakept ir svoguna valgyti su burokeliu salotom ir bulvem
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.
Rodyti kitą patarimą