Greita paieška
Receptai
Draugai

Vanilinis varškės apkepas

Vanilinis varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Manai , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę ištriname su cukrumi. Sudedame kiaušinius; trynius ir baltymus išplakti atskirai. Baltymus į apkepo masę įmaišyti paskutinius. Šiltame piene išmirkome manų kruopas ir taip pat sudedame į varškę.

  2. Supilame vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišę pilame į skardą ir kepame apie 40 min. 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Mielinė plonapadės picos tešla Žuvies kotletai Purūs keksiukai Troškinti šašlykai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!