Greita paieška
Receptai
Draugai
Varškės spurgytės
Kategorijos:
Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Cukrus , 5 arbatiniai šaukšteliai
- Varškė , 250 gramų
- Kvietiniai miltai , 6 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus , 0,5 litro
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Kiaušinį išplakame su cukrumi.
Į varškę įmaišome kiaušinio plakinį, cinamoną ir miltų mišinį.
Išminkome tešlą ir formuojame nedidelius rutuliukus.
Į įkaitintą aliejų sudedame rutuliukus ir verdame apie 50-60 sekundžių. Po to į aliejų sudedame kitą spurgyčių partiją ir verdame.
Išvirusias spurgas sudedame į popierinėmis servetėlėmis išklotas lėkštes ir apibarstome cukraus pudra.
Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!