Greita paieška
Receptai
Draugai

Varškės spurgytės

Varškės spurgytės
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Varškė , 250 gramų
  • Kvietiniai miltai , 6 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 0,5 litro
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais.

  2. Kiaušinį išplakame su cukrumi.

  3. Į varškę įmaišome kiaušinio plakinį, cinamoną ir miltų mišinį.

  4. Išminkome tešlą ir formuojame nedidelius rutuliukus.

  5. Į įkaitintą aliejų sudedame rutuliukus ir verdame apie 50-60 sekundžių. Po to į aliejų sudedame kitą spurgyčių partiją ir verdame.

  6. Išvirusias spurgas sudedame į popierinėmis servetėlėmis išklotas lėkštes ir apibarstome cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sumuštinukai su lašiša ir citrina Pikantiški vištienos kepsneliai Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės Nugarinės šašlykas Kotletai su varške
Reklama
Prisijunk prie mūsų!