Varškės sūris su želė gabalėliais
- Varškė , 500 gramų
- Rūgpienis , 0,5 litro
- Grietinė , 1 stiklinė
- Želatina , 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
- Želė , 2 pakeliai
Varškę išsukame su rūgpieniu, grietine ir cukrumi.
Želatiną išbrinkiname ir pašildę supilame į varškę.
Pagaminame želė, kaip nurodyta ant pakelio ir supjaustę sudedame į varškę.
Supilame į formą ir laukiame, kol sustings.
- Komentuoti

o jei deciau jogurta vanilinio skonio vietoj rugpienio?

reikejo pirma zele sustingdinti ir supjaustyta gabaliukais imaisyti i mase

ant virsaus o varske visa apacioje liko :D bet nepasiduosiu ir butinai dar karta bandysiu ;]

na o is manes turbut prasta seimininke, nes nesigavo ;/ nemokejau su ta zelatina elgtis :D padariau kaip ant pakelio parasyta kad litru vandens uzpilt, tai paskui kai visa ta turini ipyliau i varske gavo labai jau skysta. Ir paskui zelatina sustingo ant v

vietoj rugpienio galima jogurta dar skaniau

atrodo paprasta, o idomu ar lengva padaryt....

mmmmmm

grazus ir skanus IŠEJO :)o kur isejo , nepasakytumet????suvalgyciau :) :)

Klausiate, kaip gražiai išimti iš formos? Jei forma metalinė, galima tiesiog lengvai pakaitinti dugną

o kaip graziai isimti is formos?

Grazus ir skanus isejo!
Panašūs receptai
Daugiau receptųBulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimą