Greita paieška
Receptai
Draugai

Vegetariškos įdarytos paprikos

Vegetariškos įdarytos paprikos
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • paprikos , 4 vienetai
  • Ryžiai , 200 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pievagrybiai , 100 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas , 10 gramų
  • Prieskoniai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Didelėje keptuvėje iki auksinės spalvos apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Tuomet suberkite smulkintus grybus ir saujelę tarkuotos morkos (dalį pasilikite, nes reikės vėliau).

  2. Šį mišinį kepkite 5–6 minutes. Suberkite virtus ryžius. Viską gerai išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais ir pakepkite apie porą minučių. Įdaras paruoštas.

  3. Paėmę paprikas atsargiai nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklas. Sudėkite įdarą.

  4. Įdarytas paprikas sudėkite į orkaitėms skirtą kepimo indą (geriau, kad jis būtų uždengiamas. Jei tokio neturite, galima naudoti gilesnę kepimo formą ir ją uždegti folija). Į indą įpilkite vandens tiek, kad būtų apsemta maždaug 3 cm paprikų apačios.

  5. Viską apibarstykite likusia tarkuota morka ir daržovėms skirtais prieskoniais. Dėkite indą į 180 laipsnių karštumo orkaitę ir kepkite 30 minučių.

  6. Tuomet ištraukite indą, kiekvieną papriką apibarstykite tarkuotu sūriu, supilkite pomidorų tyrę ir dar 10 minučių kepkite atidengtame inde.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškinti šašlykai Grybų padažas Biskvitinis pyragas Burokėlių salotos Žemės riešutų pyragas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!