Vengrijos agurkai
- Vanduo , 3,5 litro
- Actas , 0,5 litro
- Cukrus , 600 gramų
- Druska , 100 gramų
- Pipirai, juodieji , 6 vienetai
- Gvazdikėliai , 6 vienetai
- Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
- Krapai , 1 pundelis
- Agurkai , 5 kilogramai
Gerai išplauti ir iškaitinti stiklainius. Ant dugno į kiekvieną stiklainį įdėti kelias šakeles krapų. Į stiklainius sudėti nuplautus agurkus. Pjaustyti nereikia. Labiausiai tinka maži agurkėliai.
Užvirinti vandenį. Į vandenį įmaišyti cukrų, druską, garstyčias, supilti actą, suberti pipirus, gvazdikėlius.
Kaitinti ant ugnies apie 10 minučių.
Po to marinatą supilstyti į stiklainius ant agurkų.
Sandariai uždaryti ir laikyti 2-3 dienas šiltai apklojus, o po to šaltoje vietoje: rūsyje, garaže ar šaldytuve.
- Komentuoti

kas per velnei cia su tais garstyciu grudais,kam reikia tas dekit ju,jug kekvienas gamina, vakuoja pagal save ,po velniais bobu ykirumas .

nenusaudys,nenusaudys ,jei gerai uzsuksi

darius nekaitintus,tik pagal kita recepta,nei velnio nenusove...

tai ,kad agurkai neiskaitinti ,nusaudys

garstyciu grudeliai
Panašūs receptai
Daugiau receptųSutarkuotos bulvės nepajuoduos, jei įpilsite šiek tiek pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.
Rodyti kitą patarimą