Greita paieška
Receptai
Draugai

Veršienos suktinukai su alyvomis

Veršienos suktinukai su alyvomis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 8 ploni veršienos eskalopai
    8 griežinėliai rūkyto kumpio
    1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas
    100 g žaliųjų alyvų
    100 g juodųjų alyvų
    400 g šviežių pomidorų be odelės
    1 stiklinė sauso baltojo vyno
    4 šaukštai alyvų aliejaus
    l šaukštelis smulkintų bazilikų
    1 šaukštas mairūnų
    l šaukštas čiobrelių
    Maltų pipirų, druskos
    (virtuvinio siūlo)

  2. 1. Ant kiekvieno veršienos eskalopo dedame pusiau sulenktą kumpio gabalėlį. Suktinuką susukame ir surišame virtuviniu siūlu. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame veršienos suktinukus su svogūnais. Pagardiname čiobreliais ir mairūnais, druska ir pipirais. Suberiame kubeliais pjaustytus pomidorus, supilame vyną ir troškiname 45 min. Sudėję alyvas troškiname dar 15 min.

    2. Nupjauname siūlą, kuriuo buvo surišti suktinukai. Į lėkštes dedame po 2 veršienos suktinukus, užpilame padažu ir pabarstome smulkintais bazilikais

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Zrazai su trimis įdarais Morkų pyragas Česnakinis padažas kebabams Troškintos daržovės Šviežių kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!