Virtų bulvių cepelinai su mėsa
- Bulvės , 8 vienetai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Krakmolas , 5 valgomieji šaukštai
- Druska , 2 žiupsneliai
- Virta mėsa , 300 gramų
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Grietinė , 50 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Svogūnai , 1 vienetas
Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, krakmolą ir gerai išminkyti tešlą.
Įdarui pakepinti pjaustytą svogūną ir sumaišyti su malta virtą mėsa. Paskaninti druska ir pipirais.
Iš bulvių tešlos darytis paplotėlius, įdėti šaukštą mėsos įdaro, suformuoti pailgus cepelinus ir apvolioti juos bulvių krakmole. Virti apie 5 min.
Padažui pakaitinti grietinę ir sviestą, paskaninti druska bei pipirais.
- Komentuoti

Kad mesa nebutu sausa ipilkit virinto vandenuko ir ranka sitrinkit. As visa laika taip darau

Ką daryt kad mėsa nebūtų sausa? :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųNeleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!
Rodyti kitą patarimą