Vištiena kinietiškai
- Vištienos krūtinėlė , 2 vienetai
- Morkos , 3 vienetai
- Agurkas , 1 vienetas
- Medus , 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas , 1 skiltelė
- Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Aliejus
Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais. Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, po to suberiama vištiena.
Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele. Po to ugnis sumažinama ir suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos.
Viskas troškinama ant nedidelės ugnies, kol šios suminkštėja. Vėliau įdedamas šiaudeliais supjaustytas agurkas.
Pabaigoje įdedamas medus, pagal skonį prieskoniai, druska ir užpilamas pomidorų padažas. Viskas pakaitinama. Patiekiama su ryžiais.
- Komentuoti

Kokius tikslius prieskonius naudojote?

O galima naudoti kažką kito vietoj medaus? (esu jam labai alergiška)

Gaminau ir labai labai skaniai gavosi. Tikrai labai rekomenduoju ;)
Panašūs receptai
Daugiau receptųSausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.
Rodyti kitą patarimą