Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena raudonojo vyno padaže su parmezano sūriu

Vištiena raudonojo vyno padaže su parmezano sūriu
Vištiena raudonojo vyno padaže su parmezano sūriu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pomidorai , 400 gramų
  • Raudonas vynas , 200 mililitrų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 žiupsnelis
  • Bazilikai , 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Vištienos filė , 600 gramų
Vištienai:
  • Parmezano sūris , 100 gramų
  • Kiaušinio baltymai , 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 5 valgomieji šaukštai
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Aliejus , 30 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustome gabalėliai (7 cm x 4 cm). Įtriname prieskoniais.

  2. Išplakame baltymus iki putų.

  3. Įkaitiname keptuvėje aliejų.

  4. Filė gabalėlius pamirkome baltymuose. Apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje.

  5. Apkeptus filė gabalėlius sudedame ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų riebalai.

  6. Nulupame pomidorų odelę.

  7. Supjaustome smulkiais kubeliais pomidorų mėsą.

  8. Įkaitiname keptuvėje alyvuogių aliejų ir pakepiname susmulkintus svogūnus ir česnakus 1-2 minutes.

  9. Sudedame pomidorus, prieskonius, supilame vyną ir gerai išmaišome.

  10. Į padažą sudedame apkeptus filė gabalėlius, pabarstome sukapotomis petražolėmis. Padažas turi beveik iki pat viršaus apsemti vištieną. Troškiname 10 minučių uždengus.

  11. Po to ant kiekvieno filė gabalėlio uždedame sūrio ir kepame dar 5 min., kol sūris išsilydo.

  12. Aš patiekiau su makaronais, bet tinka ir ryžiai, ir bulvės. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Cukinija žiemai "Donecko" Gardus troškinys su dešrelėmis Šviežių kopūstų sriuba Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!