Greita paieška
Receptai
Draugai

Vištiena saldžiarūgščiai

Vištiena saldžiarūgščiai
Rekomenduojame:
Įvertino 25 lankytojai 7

Gaminimo instrukcija:
  1. 4 gabalėlių vištienos file, vištienos prieskonių, 2 valg. šaukštų krakmolo, 2 valg. šaukštų miltų, aliejaus kepimui.
    Padažui: 3 šaukštų šviežiai išspaustų citrinos sulčių, 2 šaukštų medaus, 2 šaukštų sojos padažo, 2 šaukštų aliejaus, 4 skiltelių smulkinto česnako

  2. Vištieną supjaustau kubeliais, apibarstau prieskoniais ir palieku vienai valandai pasimarinuoti. Į paprastą polietileninį maišelį suberiu miltus ir krakmolą, gerai pakratau, kad susimaišytų. Tada sudedu vištienos gabalėlius, suimu maišelį už galų ir purtau:), kad mėsa tolygiai apliptų miltų bei krakmolo mišiniu. (Šis būdas geras tuo, kad nereikia terliotis rankų, o vištienos gabalėliai labai tolygiai apsivolioja). Paruoštą mėsytę dedu į įkaitintą keptuvėje aliejų ir kepu kol gražiai apkepa iš visų pusių.. Padažiukui paruošti tereikia sumaišyti visus nurodytus produktus ir truputį pakaitinti, kol ištirpsta medus. Kai vištiena baigia kepti, supilu padažą ir dar patroškinu apie porą minučių. Tiekiu su ryžiais ir daržovėmis. Skanaus!!!

Komentarai7
Ramunė

Nukando komentarą.
Puikus gaminimą palengvinantis būdas viską apvolioti maišelyje, aš ir prieskonius ten sudedu. Lėkštėje vaizdas būna gražesnis su ryžiais ir šviežių spalvotų daržovių salotomis.

Ramunė

Prieš 10 metų atradau šį patiekalą. Vienas tų retų receptų, kur pavyko iš pirmo karto, nes idealus ingredientų santykis. Man skaniausias lipnus saldžiarūgštis padažas, tad darau dvigubą jo normą. Puikus gaminimą palengvinantis būdas viską apvolioti maišel

jolanta kasputienė

xasna nebųtų "xronės"komentaras:)))

Vita Macienė

tik kur čia tas baisumas taip ir nesupratau...gal dėl to, kad liežuvis nebesivarto, tuomet tai tikrai baisu,nes nebejauti skonio:)

xrone

baisu... liezuvis net neapsivercia

Žibutė Ubavičienė

skanumėlis :)

loreta...

gal ir nieko...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Kugelis su cukinija Lietuviška  balta mišrainė Nugarinės šašlykas Mėsos troškinys su daržovėmis Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!