Greita paieška
Receptai
Draugai
Vištiena su džiovintais vaisiais ir raudonuoju vynu
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Česnakai , 2 skiltelės
- Druska , 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
- Sojų padažas , 5 valgomieji šaukštai
- Vištienos sultinys , 500 mililitrų
- Vištienos sparneliai , 1 kilogramas
- Raudonas vynas, saldus , 2 stiklinės
- Gvazdikėliai , 7 vienetai
- Džiovinti vaisiai , 1 sauja
- Petražolės , 1 žiupsnelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Vištieną gerai nusausinkite, į keptuvę įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite.
Atskirai aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytą česnaką, įpilkite kepant vištieną išsiskyrusį skystį, suberkite džiovintus vaisius ir truputėlį pakepinkte.
Supilkite vyną, sudėkite prieskonius, gerai išmaišykite ir užvirinkite.
Į troškintuvą dėkite mėsą, supilkite gautą padažą, sojų padažą ir sultinį - mėsa turi būti apsemta.
Troškinkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.
Patiekite su ryžiais.
Skanaus
Receptą atsiuntė Inutė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!