Vištienos apkepas su brokoliais
- Vištienos filė , 300 gramų
- Fermentinis sūris , 100 gramų
- Brokoliai , 250 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Žalumynai , 1 arbatinis šaukštelis
Vištienos filė sumalkite.
Brokolius virkite pasūdytame vandenyje apie 5 minutes. Dėkite į jau verdantį vandenį.
Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, smulkintus brokolius ir kiaušinį.
Apkepo masę sudėkite į kepimo formą.
Apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Kepkite apie 30 minučių 180-190° C laipsnių orkaitėje.
- Komentuoti

katik pasigaminau, bet pridejau dar savo fantazijos ir idejau ziedinio kopusto, morku, svoguna, cesnako truputi ir visokiausiu prieskoniu nes labai megstu prieskonius ir astru maista, tai nerealaus skonio gavos.. :) ideja labai gera!:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųPienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimą