Greita paieška
Receptai
Draugai
Vištienos filė džiūvėsėlių apvalkale
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Česnakai , 1 skiltelė
- Citrina , 0,5 vieneto
Apvoliojimui:
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Džiūvėsėliai , 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
- Vištienos krūtinėlės filė , 400 gramų
- Sviestas , 60 gramų
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė supjaustyti plonesniais gabalėliais ir įtrinti česnaku ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Druską, pipirus ir miltus sumaišyti.
Išplakti kiaušinius.
Vištienos filė gabalėlius apvolioti miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepti įkaitintame svieste, kol abi pusės apskrunda.
Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!