Vištienos kepsneliai
- Vištienos filė , 1 vienetas
- Česnakai , 3 skiltelės
- Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
Į dubenėlį įdedam smulkiai supjaustytą česnaką, majonezą bei kiaušinius ir viską suplakame.
Filė supjaustom išilgom juostelėm (kuo ploniau tuo skaniau) ir, įdėję į dubelėlį, išmaišome ir paliekame valandėlei.
Po to file juosteles apvoliojame maltuose džiūvėsiuose ir kepame.
Patiekiame su ryžiais bei įvairiomis daržovėmis, ypač su šviežiomis. Skanaus.
- Komentuoti

O kaip ji kepama? Jei orkaitėje, kiek laipsnių ir kiek laiko? :)

O cia kept orkaitej ar kaip? :D

O cia kept orkaitej ar kaip? :D

Mėgstu tokius receptus - nereikia ilgai vargti prie viryklės. Ačiū Alfai!

as dar fermentinio surio dedu.
Panašūs receptai
Daugiau receptųBananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.
Rodyti kitą patarimą