Vištienos kepsniukai
- Bulvių traškučiai , 100 gramų
- Vištienos filė , 200 gramų
- Miltai , 1 stiklinė
- Kiaušiniai , 1 vienetas
Susipjaustykite vištienos filė maždaug 5x5cm dydžio gabaliukais ir pamarinuokite (pvz. įtrinkite česnaku, majonezu, mėgstamais prieskoniais)
Traškučius palikite uždarytame pakelyje. Pakelį "ištrinkite" kočėlu, kad traškučiai viduje liktų labai smulkūs. Pakelį atidarykite ir supilkite trupinius į duobenį.
Dėkite vištienos filė gabaliukus į miltus, išplaktą kiaušinį, o paskui - į bulvių traškučius. Taip paruoškite visus gabaliukus.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištienos gabaliukus. Kepkite tol, kol gabaliukai gražiai apskrus. Patiekti galite su padažu, kečiupu arba mix'u kečiupas+ majonezas. Skanaus!
- Komentuoti

nu zinot, nuostabus dalykas. labai tinka uzkandziams,valgai ir net nesupranti ka. dailiai atrodo,skanu. draugai buvo nustebinti :) ACIU.

skanumelis,gardumelis

atrodo vyliojanciai :)

Labai greitai paruosiamas ir skanutis patiekalas :) Truputi nuodemingas, bet progomis galima pasilepint :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųŽiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.
Rodyti kitą patarimą