Greita paieška
Receptai
Draugai

Žemaičių blynai su faršu

Žemaičių blynai su faršu
Rekomenduojame:
Įvertino 72 lankytojai 26

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas , 700 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pipirai
  • Druska
Žemaičiams:
  • Bulvės , 2 kilogramai
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite bulves. Sutrinkite jas ir sumaišykite su kiaušiniu, miltais, ištirpintu sviestu bei druska.

  2. Kol buvlės virs, pasiruoškite įdarą. Apkepkite faršą su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska bei pipirais.

  3. Iš tešlos formuokite blynelius, į jų vidų dėkite iškepto faršo.

  4. Žemaičius kepkite įkaitintame aliejuje.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai26
Inga

Vyras iskart galvoja turi but saldus pipirai, morkos ir visokie kitokie priedai kitaip nevalgys.

Würzburg

tai Egle parasyk kokiu receptu,as irgi is Vokietijos.Palieku [email protected]

egle

su kepenine ar pastetu tikrai labai skanu. gyvenu Vokietijoje, tai jie cia turi labai ivairiu kepeniniu ir pastetu, labai puikus idaras zemaiciu blynams. Tinka ir smulkiai malta kepenine ir stambiai malta ir su visokiais priedais(grybais, spinatais, papr

vija

darau panašiai tik dedu visiškai žalią faršą, iškepa puikiausiai, tik reik kept ant silpnos ugnies, man dar skaniau negu su virta mėsa :)

ilona

idarui as dedu pakepintus zalius kopustus su svogunu...laaabai skanu!!!

Vida

seip patys teisingiausi zemaiciai tai i bulviu mase yra dedami miltai,o norma butu tokia ,is sumaltu virtu bulviu padarykite apvalios duonos forma,tada peiliu padalinkite i 4 dalis,viena dali atsargiai isimkite ir vietoje jos ipilkite tokia dali miltu,po

Vi

O kad neplystu verciant, reikia nepagaileti i sutrintas bulves ideti daugiau miltu arba krakmolo, kam kaip skaniau..

Donatas

RUDUDU gluse tu persiskaityk gerai recepta

rududu

eina sau jug neiskeps tas farsas jai zalia y vidu desi cia jau pievas rasot

samanta

lengva

Viktorija

Labai skaniai gavosi! Niam

kr

o jeigu as neturiu galimybiu deti virta ,poto sumalta farsa,ka man tada daryti

Fatima

As kaip kepu man visada gaunasi riebus labai igeria aliju gal kad dedu miltu

irena

sveiki,na man atrodo,kad cia visi ufonautai-niekad negirdeje,nei ragave zemaitisku blynu?gal visi ne Lietuvoj gyvenat?

vireja

as datrau is virtos vistienos arba jautienos sumalame mesa ir miltu deti tikrai nereika,o reikia deti krahmola.

ieva okafor

dekui uz receptuka Jums :) pirma karta gaminsiu Zemaitiskus blynus,tikiuosi "pirmas blynas bus neprisviles" kaip sakoma :) gaminsiu savo vyrui, jis afrikietis, tai vis gaminu lietuvisku patiekalu :) megsta visgi :) ziuresim ar blyneai patiks :) dekui dar

Vireja

I zemaiciu blynus dedama ira virta mesyte sumalta, pries tai pakepinamas svoguniukas tik nesmarkiai, saukstelis sviestuko i mesyte mase, prieskoniu ,basiliko ,krapu vegetos.Nes patys zemaiciu blynai kepa netaip jau trumpai,tad kepintas farsas jis neperkep

rolandas

kai jios perverciu jie plista kazkaip :)
man

rolandas

dariau bet jie man nelabai gavosi ko reikia da dadeti kad jie perverciant nesuplistu :)

kukute

as kepu orkaiteje, mums su vyru taip skaniau

aslen

zemaiciai .... man skaniausia suvalgyciau 5 issiilgus , bet kadangi reik figura prisiziuret tai sau neleidziu, o jau kai tikrai noriu saldytu nusiperku

JURGITA

Vida,man asmeniškai,tai daug skaniau,kaip tik ne su virta,o su pakepinta mėsa...nors tikri "žemaičiai"turėtų būti kepami su virta mėsyte... :)

onjutee

labai skanus blynai gavosi,gaminau su grybais labai, labai skanu,

Rima Kristina

sie blynai labai skanus ir su pakepintomis tarkuotomis morkomis ir svogunais bei suriu,taip pat su grybais,galima deti net virtus smulkintus kiausinius

Vida

I blyneliu vidu reiketu deti virta, malta mesa. Pries tai ja pakepinus su svogunais, pipirais.

kaimiete

labai skanu vietoj farso deti kepenu pasteta ir butinai sviesto ir grietines padazas.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Šaltiena greitpuodyje Brendžio kokteilis su sultimis Naminė pica Biskvitinis pyragas Skruzdėlynas su kondensuotu pienu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!