Zrazai su trimis įdarais
- Kiaulienos faršas , 0,5 kilogramo
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
- Slyvos , 1 sauja
- Morkos , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Graikiniai riešutai , 1 saujelė
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Morkos , 1 vienetas
- Svogūnai , 1 vienetas
- Sūris , 150 gramų
- Česnakai , 1 skiltelė
- Kiaušiniai , 1 vienetas
Ruošiame faršą: malta kiauliena, kiaušinis,truputis miltų, prieskoniai gerai išmaišomi. Darome zrazus su vienu iš įdarų.
Pirmas įdaras: rūkytos slyvos, virta morka, svogūnas, kapoti graikiški riešutai sumaišomi.
Antras įdaras: virti kiaušiniai, virta morka, kepinti svogūnai sumaišomi.
Trečias įdaras: tarkuotas sūris, kapotas česnakas, virtas kiaušinis sumaišomi.
Padarytus zrazus apvoliojame miltuose ir dedame į skardą.
Prie zrazų labai tinka bulvių košė su daržovėmis (bulvės, žirneliai, kubeliais smulkintos virtos morkos, sviestas, truputis pieno, druska). Žirnelius ir morkas dedame pabaigoje, kai košė būna sugrūsta, kad nesumaigytume daržovių. Skanaus.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųSutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.
Rodyti kitą patarimą