Spice.lt

Bulviniai blynai su raudonaisiais ikrais

Bulviniai blynai su raudonaisiais ikrais

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Reikės:
Ingredientai Blynams:
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti.

  2. Svogūną išlukštenti ir taip pat sutarkuoti, sumaišyti su bulvių mase, įdėti druskos, žalią kiaušinį ir miltus.

  3. Aliejų pakaitinti keptuvėje ir iškepti 18 blynų. Kiekvienam blynui pasemti p 1 valgomajį šaukštą tešlos. Nuolat papildyti aliejų keptuvėje, kepti blynus iš abiejų pusių, kol bus gražiai paskrudę.

  4. Išdėlioti juos ant gofruoto popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklų, po to laikyti šiltus.

  5. Išplauti, išdžiovinti ir supjaustyti svogūnų laiškus. Grietinėlę gerai išmaišyti su svogūnų laiškais, 150 g ikrų, jei reikia - pasūdyti.

  6. Ant kiekvieno blyno sukrauti nedidelę kruvelę padažo, ant viršaus užberti likusių ikrų.