Pirmiausia paruoškime marinatą. Pasmulkinkime oregoną, įdėkime šiek tiek rozmarino, traiškyto česnako, išspauskime vienos citrinos sultis, pabarstykime druskos, įpilkime alyvuogių aliejaus. Viską gerai sutrinkime blenderiu.
Ėrieną laikykime marinate per naktį ar bent jau porą valandų.
Įkaitinkime grilių, kepkime ėrieną apie 40 min. Viduryje kepimo apverskime kita puse.
Garnyrui pasiruoškime šparagus. Sudėkime juos į grilių beveik prieš išimant ėrieną. Pabarstykime prieskonių, šiek tiek aliejaus.
Apkepkime bulves.
Išimkime šparagus, dėkime į lėkštę su apkeptomis bulvėmis.
Išimkime ėrieną, palikime ją 15 min, supjaustykime ir tiekime.
Skanaus :)