Žuvį atšildžiau, nuvaliau. Ištryniau druska ir maltais pipirais. Palikau valandai.
Folijos lakštus patepiau aliejumi. Bulves ir morkas supjausčiau griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais. Bulves, morkas, svogūnus ir šaldytus žirnelius padalinau į 4 dalis.
Ant kiekvieno paruošto folijos lakšto dėjau po dalį bulvių, morkų, žirnelių ir svogūnų. Daržoves apibarsčiau druska, krapais ir petražolėmis. Tada dėjau po 3 riekeles sūrio. Ant sūrio pagulžiau po žuvį, kimštą česnako griežinėliais. Vėl uždėjau 3 riekeles sūrio ir apibėriau kaparėliais.
Folijos lakštų kraštus suėmiau, sandariai užlenkiau. Tą patį padariau ir su galais. Turi būti sandarūs, pailgi vokai. Skystis kepant neišbėga ir viskas troškinasi.
Taip paruoštus kepsnius sudėjau į kepimo skardą. Kepiau 200 laipsnių orkaitėje 50 minučių. Iškepusius kepsniukus apibarsčiau žalumynais. SKANAUS!