Spice.lt

Šviežių kopūstų sriuba

Šviežių kopūstų sriuba

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 8
Ingredientai Sriubai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuojame kopūstą, morkas (galima ir smulkiai supjaustyti). Susmulkiname svogūno galvą.

  2. Svogūnus ir morkas pakepiname ant sviesto.

  3. Į užvirintą vandenį sudedame kopūstus, supilame pakepintas morkas su svogūnais. Suberiame prieskonius, džiovintus raudonėlius, šalaviją ir čiobrelius.

  4. Nepamirštame įmesti kelis lauro lapelius. Susmulkintus krapus ir petražoles galima suberti tik baigiant virti sriubai.

  5. Sriubą verdame apie 20 - 30 minučių.

  6. Išvirusią sriubą galima paskaninti šaukštu grietinės.