Spice.lt

Totoriški čeburėkai

Totoriški čeburėkai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Ingredientai:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Į maltą mėsą įmaišykite pjaustytus svogūnus, stambia trintuve susmulkintą cukiniją, kiaušinį ir prieskonius.

  2. Tešlą sumaišykite iš miltų, kiaušinių, majonezo, druskos ir vandens. Vandens pilkite iš akies, kad išeitų minkoma tešla.

  3. Kumščio dydžio tešlos rutuliukus iškočiokite ir ant pusės paplotėlio dėkite gausiai įdaro. Užlenkite kita paplotėlio puse ir užspaudę kraštelį, formuokite dantukus.

  4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite čeburekus ir abi puses apkepkite po 5 – 10 min.

    Totoriai iškeptus čeburekus dar troškina specialioje čeburėkinėje. Valgo su grietine.