- Pradžia »
- Straipsniai »
- Naujienos
Naujienos

Žmones būtų galima suskirstyti į dvi stovyklas – vieni dievina gaminimą ir laiką, praleistą virtuvėje, o kiti bando išvengti šios namų erdvės kaip galima dažniau. Tačiau kodėl šiai grupei žmonių virtuvė yra tokia nemaloni vieta būti? Atsakymas gana paprastas. Kadangi būtent virtuvė dažnai yra pilna šurmulio ir joje vyrauja didelė netvarka, visa tai kai kuriems žmonėms sukelia nemalonias emocijas, tokias kaip stresą ar nusivylimą. Laimei,...

Vasario 14-toji - šv. Valentino diena. Šią dieną žmonės visame pasaulyje savo mylimiesiems siunčia romantiškus atvirukus bei dovanėles. Ant atvirukų siuntėjo vardas dažniausiai neužrašomas, nes jie skirti tik slaptai meilei. Paprastai atvirukuose vyrauja rožinė spalva, piešiamos širdys, rožės, amūrai, angeliukai ir pan. Į atvirukus rašomos eilės, sentencijos ir įvairūs aforizmai.

Pirkdami šaldytą kalmarą atkreipkite dėmesį į jo mėsos spalvą. Ji turi būti balta. Pati oda būna įvairios spalvos - nuo rausvos iki violetinės. Jeigu kalmaro mėsos gabalai vieni nuo kitų sunkiai atsiskiria, gali būti, kad moliuskai jau buvo atšildyti ir dar kartą užšaldyti. Beje, kuo mažesnis kalmaras, tuo saldensė jo mėsa.

Jau treti metai ČIOP ČIOP sėkmingai besirūpinantys, jog ateitis būtų skani ir augtų nauja šefukų karta, ir vėl skelbia vasaros stovyklą vaikams – „SKONIŲ STOVYKĖLĖ: Ekskursija po Pasaulio skon...

Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės ČIOP ČIOP tęsia teminių kulinarinių vakarėlių „supper“ seriją ir šį ketvirtadienį, birželio 19 d., kviečia pasinerti į cirko pasaulį. Kartu su stilingu skanaus maisto gaminimu, muzika ir vakaro linksmybėmis.

„Lietuvos žinios“ ir kulinarijos studija ČIOP ČIOP gero maisto ir vyno mėgėjams surengė išskirtinės kokybės jautienos kepsnių ir vyno degustaciją.

Geras maistas ir netradicinės pramogos vis labiau užvaldo Lietuvą ir tenkina kulinarinių įdomybių mėgėjų poreikius. Jau keleri metai kaip viena geidžiamiausių pramogų – vieno vakaro restoranai ir netradicinės vakarienės. Juo...

omas Rimydis, tituluotas vienu geriausių dabartinių Lietuvos šefų – be kruopelės arogancijos, griežtas, bet teisingas, kryptingai siekiantis tikslo, altruistiškas, bet tik su...
Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą