- Pradžia »
- Straipsniai »
- Tai įdomu »
- Maisto kalendorius. Vasaris
Maisto kalendorius. Vasaris
2016-01-31 19:26:01
Vasario 1 diena: Kepto Aliaskos deserto
Vasario 2 diena: Ledų su zefyrais ir šokoladu
Vasario 3 diena: Morkų pyragas
Vasario 4 diena: Naminės sriubos
Vasario 5 diena: Šokoladinio fondiu
Vasario 7 diena: Fettuccine makaronų su sūriu ir sviestu
Vasario 8 diena: Melasos batonėlių
Vasario 9 diena: Riestainių
Vasario 10 diena: Šokoladinio sūrio pyrago
Vasario 11 diena: Šokoladinių saldainių su pipirmėčių įdaru
Vasario 12 diena: Slyvų pudingo
Vasario 13 diena: Tortellini makaronų
Vasario 14 diena: Kremu įdaryto šokolado
Vasario 15 diena: Guminukų
Vasario 16 diena: Migdolų
Vasario 17 diena: Indiško pudingo
Vasario 18 diena: Krabais įdarytos plekšnės
Vasario 19 diena: Šokoladinio mėtinuko
Vasario 20 diena: Vyšnių pyrago
Vasario 21 diena: Lipniųjų bandelių
Vasario 22 diena: Margaritos kokteilio
Vasario 23 diena: Bananų duonos
Vasario 24 diena: Tortilijos traškučių
Vasario 25 diena: Riešutų šokolade
Vasario 26 diena: Pistacijų
Vasario 27 diena: Braškių
Vasario 28 diena: Šokoladinio suflė
Vasario 29 diena: Jautienos kepsnio su jūros gėrybėmis
- Komentuoti
Panašūs straipsniai

Arbūzas – tai didelis naudingų medžiagų lobynas. Jo minkštimas – puikus ląstelienos šaltinis organizmui. Ji ne tik padeda sureguliuoti virškinimą, tačiau yra puiki priemonė skrandžio negalavimams malšinti, nes neutralizuoja rūgščių perteklių. Dėl minkštime esančių švelnių maistinių skaidulų arbūzas sumažina cholesterino kiekį.

Kefyras – gana įprastas produktas mūsų racione, tačiau tiesa ta, kad dauguma iš mūsų apie jį žino labai mažai. Jis ne tik gerina virškinimą ir turi naudingųjų bakterijų, bet taip pat pasižymi ir kitomis vertingomis savybėmis.
Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.
Rodyti kitą patarimą