Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Stalo puošyba vaisiais

2012-04-12 12:16:31
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Stalo puošyba vaisiais

Ar žinote, kad iš vaisių galima padaryti neįtikėtinus meno šedevrus? Pažiūrėkite ir įsitikinkite patys. Gal pasisemsite idėjų kaip puošti savo švenčių stalą.

 

 

 

 

 

 

 

Komentarai0

Panašūs straipsniai

Japonų šitake grybai
Japonų šitake grybai

Šitake grybą Japonijoje maistui ir ligoms gydyti vartoja daugiau nei 2000 metų. Senovės Japonijoje jis buvo toks brangus, kad juo mėgautis galėjo tik valdovai ir jiems artimiausi žmonės. Ant medžių kamienų augantį grybą dar vadina miegančiojo Budos grybu. Iš Japonijos Šitake paplito į Kiniją ir Korėją, Tolimuosius Rytus ir iš ten po visą pasaulį. Gurmanams tai išskirtinis delikatesas.

Menininkas sukūrė indus iš apelsino žievės
Menininkas sukūrė indus iš apelsino žievės

Izraelyje, žydų ir arabų kaime gimęs arabų kilmės menininkas Wahat-al-Salam mėgsta eksperimentuoti su kasdienybėje sutinkamais daiktais. Pasinaudodamas paprasta lydymo ir džiovinimo technika jis sukūrė indus iš apelsino žievės.

Tekila
Tekila

Dažniausiai balta tekila geriama atšaldyta su citrina ir druska. Prie gold tekilos puikiai tinka apelsino skiltelė su cinamonu. Nereikia pamiršti, kad tai puikus ingredientas įvairiems kokteiliams, iš kurių populiariausias „Margarita". Premium tekila (reposado, añejo) turėtų būti geriama kambario temperatūros (be citrinos ir druskos), kad galėtų atsiskleisti ypatingas jos aromatas. Garsus krištolinių taurių gamintojas „Riedel" netgi sukūrė spe...

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sojos pupelių kotletai Žemaičių blynai su faršu Bulvės keptos folijoje Mielinė plonapadės picos tešla Pekino kopūstų salotos Vištienos šaltiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!