Paruošimo sudėtingumas - Lengvas

Ingredientai: Virtos, lukštentos krevetės - 150 gramų, Iceberg salotos - 0.25 galvos, Agurkai - 0.5 vieneto, Grietinė - 1 arbatinis šaukštelis, Garstyčios - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Morkos - 5 vienetai, Saliero šaknis - 0.2 vieneto, Obuolių actas - 2 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Čili milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0.5 arbatinio ša

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Porai - 1 vienetas, Grietinėlė - 100 mililitrų, Svogūnai - 0.5 vieneto, Druska - 1 žiupsnelis, Sūris - 50 gramų

Ingredientai: Pienas - 200 mililitrų, Avižiniai dribsniai - 100 gramų, Karamelizuotas kondensuotas pienas - 4 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 1 vienetas, Cinamonas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Ikrai - 3 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Lašišos filė be odos - 500 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 2 saujos, Miltai - 1 sauja, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Raudonėliai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Lašišos filė - 400 gramų, Krapai - 1 pundelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Silkės filė - 300 gramų, Pievagrybiai - 8 vienetai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai

Ingredientai: Morkos - 2 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Česanakas - 2 skiltelės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kario milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Džiovinti vaisiai ir uogos - 300 gramų, Riešutų mišinys - 200 gramų, Citinų sultys - 3 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras, šaknis - 1 centimetras
Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą