Paruošimo sudėtingumas - Sunkus

Ingredientai: Lydeka - 2 kilogramai, Špinatai - 150 gramų, Krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Šviežia lašiša - 200 gramų, Manai - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 galva, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Žuvies prieskoniai - 2 valgomieji šaukštai, Bazili

Ingredientai: Lydeka - 2 kilogramai, Jūros lydekos filė - 200 gramų, Lašiniai - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Kviečių gemalai - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 1 stiklinė, Batonas -

Ingredientai: Apelsinai - 2 vienetai, Apelsinų likeris - 4 valgomieji šaukštai, Plombyro ledai, balti - 150 gramų, Razinos - 1 saujelė, Ledinis indelis - 2 vienetai, Mėtų arbata - 2 stiklinės, Prieskoniai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Miltai - 600 gramų, Mielės - 25 gramai, Pienas - 250 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Varškė, grūdėta - 200 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Razinos - 1 sauja, Vanilės ankštis - 1 vienetas, Druska - 1 ži

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Miltai - 30 gramų, Cukrus - 50 gramų, Krakmolas - 30 gramų, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Mascarpone sūris - 500 gramų, Kefyras - 200 gramų, Vanilinis cukraus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cukrus - 180 gra

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Margarinas - 300 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanduo - 4.5 stiklinės, Actas - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kondensuotas pienas - 580 gramų, Sviestas - 220 gramų, Kakava - 60 gramų

Ingredientai: Mielės - 50 gramų, Pienas - 250 gramų, Miltai - 1 kilogramas, Aguonos - 1.5 stiklinės, Razinos - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 5 vienetai, Sviestas - 400 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Lazanija - 500 gramų, Parmezano sūris - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Česnakai - 1 skiltelė, Faršas - 300 gramų, Džiovinti grybai - 15 gramų, Baltas vynas - 0.5 stiklinės, Vanduo - 0.5 stiklinės, Pomidorų pasta - 3 v
Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.
Rodyti kitą patarimą