Paruošimo sudėtingumas - Vidutinis

Ingredientai: Bulvės - 2 kilogramai, Svogūnai - 2 vienetai, Lašinukai - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Cukinija - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 100 gramų, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 2 arbatiniai šaukšteliai, Česnakas - 1 skiltelė, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 25 gramai

Ingredientai: Uogos - 2 stiklinės, Kukurūzų miltai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Kvietiniai miltai - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Migdolai - 30 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Miltai - 6 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Varškė - 400 gramų, Sviestas - 200 gramų, Kondensuotas pienas - 180 gramų, Aviečių džemas - 150 gramų, Citrina - 1 vienetas, Cukraus pudra - 6 valgomieji šaukšta

Ingredientai: Bolivinės balandos kruopos - 350 gramų, Kvietiniai miltai - 100 gramų, Džiovinti pomidorai - 4 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Druska - 3 arbatiniai šaukšteliai, Ciberžolė - 3 žiupsneliai, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Sojos kubeliai - 1 pakelis, Sūris - 200 gramų, Pomidorų padažas - 200 gramų, Rauginti agurkai - 3 vienetai, Salota - 3 lapai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kvietiniai miltai - 200 gramų, Vanduo - 100 mil

Ingredientai: Vanduo - 700 mililitrų, Bulguras - 400 gramų, Svogūnai - 4 vienetai, Konservuoti pievagrybiai - 320 gramų, Svogūnų laiškai - 5 vienetai, Druska - 4 arbatiniai šaukšteliai, Aliejus - 3 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 2 kilogramai, Vanduo - 1.8 litro, Actas - 0.2 litro, Krapai su žiedynais - 100 gramų, Česnakai - 100 gramų, Čili pipirai - 20 gramų, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčių grūdeliai -

Ingredientai: Ryžiai - 200 gramų, Vištienos filė - 150 gramų, Morkos - 3 vienetai, Lečo - 4 valgomieji šaukštai, Krapai - 1 arbatinis šaukštelis, Troškinių prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 5 vienetai, Cukrus - 1 stiklinė, Miltai - 1 stiklinė, Margarinas, (kepinių) - 200 gramų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Lašinukai - 3 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis, Vanilinis cukrus - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Kefyras - 8 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 8 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis
Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą