Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulgariška virtuvė

Adžika su pomidorais

Ingredientai: Pomidorai - 2 kilogramai, Paprika - 1 kilogramas, Aitrioji paprika - 250 gramų, Česnakai - 250 gramų, Actas - 200 mililitrų, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas

Lečo

Ingredientai: Paprika - 3 kilogramai, Pomidorai - 2 kilogramai, Cukrus - 200 gramų, Aliejus - 180 mililitrų, Actas - 100 mililitrų, Druska - 4 arbatiniai šaukšteliai, Malti juodieji pipirai - 2 arbatiniai šaukšteliai

Pyragaičiai su kopūstais VERZERE

Ingredientai: Augalinis aliejus - 0.5 stiklinės, Vanduo - 0.5 stiklinės, Miltai - 2 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Rauginti kopūstai - 2 stiklinės, Kiaušinio trynys - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas

Bulgariškas sluoksniuotis - musaka

Ingredientai: Faršas - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 1 vienetas, Bulvės - 6 vienetai, Pomidorai savo sultyse - 400 gramų, Morka - 1 vienetas, alyvuogių aliejaus - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Miltai - 2 valgomiej

Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Zrazai su trimis įdarais Salotos su lašiša Naminė pica Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Trinta daržovių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!