Indijos virtuvė

Ingredientai: Lašišos filė be odos - 200 gramų, Kokoso pienas - 200 mililitrų, Sviestas - 150 gramų, Rausvieji svogūnai - 1 vienetas, Čili - 1 vienetas, Lauro lapai - 2 vienetai, Kario prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Bolivinės balandos kruopos - 350 gramų, Kvietiniai miltai - 100 gramų, Džiovinti pomidorai - 4 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Druska - 3 arbatiniai šaukšteliai, Ciberžolė - 3 žiupsneliai, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Konservuoti avinžirniai - 1 skardinė, Kokosų aliejus - 4 arbatiniai šaukšteliai, Margarinas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 3 žiupsneliai, Ciberžolė - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Vanduo - 700 mililitrų, Bulguras - 400 gramų, Svogūnai - 4 vienetai, Konservuoti pievagrybiai - 320 gramų, Svogūnų laiškai - 5 vienetai, Druska - 4 arbatiniai šaukšteliai, Aliejus - 3 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Moliūgai - 400 gramų, Cukrus - 100 gramų, Balzaminis actas - 0.5 stiklinės, Obuoliai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Citrinų sultys - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Česnakai - 3 skiltelės, Cinamonas - 1 žiupsneli

Ingredientai: Čili pipirai - 0.5 kilogramo, Cukrus - 150 gramų, Česnakai - 1 galva, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Kiauliena - 400 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Paprika - 1 žiupsnelis, Česnakai - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, kokosų pienas - 400 mililitrų, Konservuoti pomidorai - 200 mililitrų, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Bulvės - 10 vienetų, Kiaušinis - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Augalinis aliejus - 20 gramų, Sviestas - 50 gramų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Ryžiai, virti - 20 gramų, Ananasai - 10 gramų, Kriaušės - 10 gramų, Varškė, liesa - 30 gramų, Grietinė - 5 gramai

Ingredientai: Roquefort sūris - 100 gramų, Šokoladas, juodasis - 100 gramų, Sviestas - 20 gramų, Vyšnių sirupas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Vištienos šlaunelės - 4 vienetai, Česnakai, sutarkuoti - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras, tarkuotas - 1 valgomasis šaukštas, Jogurtas, natūralus - 70 mililitrų, Pistacijos - 0.5 stiklinės, Žemės riešutų aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Drus
Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.
Rodyti kitą patarimą