Ispanijos virtuvė

Ingredientai: Pomidorai - 400 gramų, Paprika - 1 vienetas, Česnakai - 3 skiltelės, Pomidorų sultys - 3 stiklinės, Vanduo - 0.5 litro, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: raudonos paprikos - 2 vienetai, Aliejus - 70 mililitrų, Kvietiniai miltai - 190 gramų, Vanduo - 80 mililitrų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Sultinys - 1.5 litro, Sviestas - 50 gramų, Svogūnas - 1 galva, Ryžiai - 350 gramų, Baltas vynas, sausas - 350 gramų, Braškės - 300 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Vištiena, krūtinėlė - 300 gramų, Makaronų vamzdeliai (Penne) - 300 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Knorr FIX mišinys spagečiams „Carbonara“ - 1 pakelis, Petražolės - 0.5 pundelio, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 300 mililitrų, S

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys - 1 pakelis, Pomidorai, nulupti - 1 kilogramas, Agurkai - 1 vienetas, Paprika, žalioji - 3 vienetai, Pomidorų sultys - 500 mililitrų, Alyvuogių aliejus, „extra virgin“ - 3 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3

Ingredientai: Apelsinas - 1 vienetas, Cinamonas - 0 žiupsnelių, Rudasis cukrus - 30 gramų, Druska, Pipirai - 0 žiupsnelių, Džiovintos uogos - 1 sauja, Riešutai - 1 sauja, Juodoji arbata - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Pievagrybiai - 200 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 300 gramų, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 1 skiltelė, Feta sūris - 150 gramų, Juodosios alyvuogės - 80 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100

Ingredientai: Agurkai - 4 vienetai, Pomidorai - 5 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Tarkuoti krienai - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 1 skiltelė

Ingredientai: Batonas - 3 riekės, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Tunas - 1 skardinė, Svogūno laiškai - 2 valgomieji šaukštai, SAūris - 100 gramų

Ingredientai: Juoda duona - 2 riekės, Mango - 1 vienetas, Citrina - 1 arbatinis šaukštelis, Česnakai - 2 skiltelės, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Mėlynas svogūnas - 0.5 galvos
Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimą