Prancūzijos virtuvė

Ingredientai: Pomidorai - 6 vienetai, Marinuotos krevetės - 300 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sūris Mozarella - 150 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Salotos - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 20 vienetų, Kokoso drožlės - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 150 mililitrų, Česnakas - 1 skiltelė, Čili milteliai - 0.5 arbati

Ingredientai: Kiaušinių baltymai - 6 vienetai, Cukrus - 300 gramų, Grietinėlė (30-35% riebumo) - 250 mililitrų, Krakmolas - 1 arbatinis šaukštelis, Baltojo vyno actas - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Braškės - 1 sauja

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Konservuoti persikai - 3 vienetai, Pienas - 40 mililitrų, Kvietiniai miltai - 30 gramų, Cukraus pudra - 3 valgomieji šaukštai, Vanilės esencija - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Miltų - 1 stiklinė, Sviesto - 45 gramai, kepimo milteliu - 1.5 arbatinio šaukštelio, Pieno - 6 valgomieji šaukštai, Druskos - 0 žiupsnelių, Kiaušinis - 1 vienetas, Grietinėlės - 100 mililitrų, Svogūnai - 5 vienetai, muškato riešuto - 0.5 arb

Ingredientai: Vištienos skilveliai - 400 gramų, Vištienos kakleliai - 400 gramų, Vanduo - 8 stiklinės, Pipirai, juodieji - 3 vienetai, Sultinys, vištienos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Lauro lapai - 3 lapai, Česnakas - 2 skiltelės, Petražolės - 1 p

Ingredientai: Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Salierai (gumbas) - 0.5 vieneto, Salierai (stiebas) - 0.5 vieneto, Česnakai - 2 skiltelės, Rozmarinas (šviežios šakelės) - 1 vienetas, Duona (juoda, ketvirtis kepaliuko) - 1 gabalas, Čiobreliai (šv

Ingredientai: Antiena (file) - 5 gabalai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 arbatinis šaukštelis, Krapai (šviežios šakelės) - 3 vienetai, Brendis - 15 gramų

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Pienas - 1 litras, Cukrus - 100 gramų, Romas - 5 mililitrai, Druska - 2 žiupsneliai, Pienas - 1 litras, Kiaušiniai (tryniai) - 6 vienetai, Vanilė (ankštys) - 2 vienetai, Cukrus - 200 gramų, Miltai - 100 gramų, Likeris, ap

Ingredientai: Bulvės, virtos - 160 gramų, Antiena (krūtinėlė) - 800 gramų, Šakniagumbiai (pvz. salierai) - 160 gramų, Vynas, baltas, sausas - 200 mililitrų, Morkos - 60 gramų, Pievagrybiai - 60 gramų, Sultinys, vištienos (drebučiai ar kubelis) - 1 pakeli

Ingredientai: Miltai - 100 gramų, Cukrus - 200 gramų, Kiaušiniai, tryniai - 4 vienetai, Vanilė, ankštis - 1 vienetas, Romas - 80 mililitrų, Grietinėlė - 400 mililitrų, Pienas, riebus - 400 mililitrų
Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą