Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūzijos virtuvė

Pomidorai įdaryti krevetėmis

Ingredientai: Pomidorai - 6 vienetai, Marinuotos krevetės - 300 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sūris Mozarella - 150 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Salotos - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai

Krevetės kokoso padaže

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 20 vienetų, Kokoso drožlės - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 150 mililitrų, Česnakas - 1 skiltelė, Čili milteliai - 0.5 arbati

Pavlova

Ingredientai: Kiaušinių baltymai - 6 vienetai, Cukrus - 300 gramų, Grietinėlė (30-35% riebumo) - 250 mililitrų, Krakmolas - 1 arbatinis šaukštelis, Baltojo vyno actas - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Braškės - 1 sauja

Persikų klafutis (clafoutis)

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Konservuoti persikai - 3 vienetai, Pienas - 40 mililitrų, Kvietiniai miltai - 30 gramų, Cukraus pudra - 3 valgomieji šaukštai, Vanilės esencija - 2 arbatiniai šaukšteliai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Svogūnų pyragas

Ingredientai: Miltų - 1 stiklinė, Sviesto - 45 gramai, kepimo milteliu - 1.5 arbatinio šaukštelio, Pieno - 6 valgomieji šaukštai, Druskos - 0 žiupsnelių, Kiaušinis - 1 vienetas, Grietinėlės - 100 mililitrų, Svogūnai - 5 vienetai, muškato riešuto - 0.5 arb

Pievagrybių sriuba

Ingredientai: Vištienos skilveliai - 400 gramų, Vištienos kakleliai - 400 gramų, Vanduo - 8 stiklinės, Pipirai, juodieji - 3 vienetai, Sultinys, vištienos - 2 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Lauro lapai - 3 lapai, Česnakas - 2 skiltelės, Petražolės - 1 p

Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio

Ingredientai: Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Salierai (gumbas) - 0.5 vieneto, Salierai (stiebas) - 0.5 vieneto, Česnakai - 2 skiltelės, Rozmarinas (šviežios šakelės) - 1 vienetas, Duona (juoda, ketvirtis kepaliuko) - 1 gabalas, Čiobreliai (šv

Glazūruota antiena su lazdyno riešutais, miško uogomis ir varškės kremu

Ingredientai: Antiena (file) - 5 gabalai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 arbatinis šaukštelis, Krapai (šviežios šakelės) - 3 vienetai, Brendis - 15 gramų

Lietiniai su vaniliniu kremu

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Pienas - 1 litras, Cukrus - 100 gramų, Romas - 5 mililitrai, Druska - 2 žiupsneliai, Pienas - 1 litras, Kiaušiniai (tryniai) - 6 vienetai, Vanilė (ankštys) - 2 vienetai, Cukrus - 200 gramų, Miltai - 100 gramų, Likeris, ap

Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis

Ingredientai: Bulvės, virtos - 160 gramų, Antiena (krūtinėlė) - 800 gramų, Šakniagumbiai (pvz. salierai) - 160 gramų, Vynas, baltas, sausas - 200 mililitrų, Morkos - 60 gramų, Pievagrybiai - 60 gramų, Sultinys, vištienos (drebučiai ar kubelis) - 1 pakeli

Creme brulee

Ingredientai: Miltai - 100 gramų, Cukrus - 200 gramų, Kiaušiniai, tryniai - 4 vienetai, Vanilė, ankštis - 1 vienetas, Romas - 80 mililitrų, Grietinėlė - 400 mililitrų, Pienas, riebus - 400 mililitrų

Mėsa su grybų padažu prancūziškai

Ingredientai: Kiauliena, nugarinė - 700 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Česanakas - 4 skiltelės, Fermentinis sūris - 300 gramų, Majonezas - 200 gramų, Druska - 4 žiupsneliai, Juodieji pipirai, malti - 4 žiupsneliai, Pievagrybiai - 500 gramų, Grietinėlė, 30

Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu Kiaulienos nugarinė su sūriu Naminė pica Virtos “gėlytės” Vištienos šaltiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!