Rusijos virtuvė

Ingredientai: Mėsa - 100 gramų, Bulvės - 2 vienetai, Grybai - 100 gramų, Žirneliai, konservuoti - 200 gramų, Porai - 50 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Citrina, sultys - 0.5 vieneto, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Drusk - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiup

Ingredientai: Bulvės - 3 vienetai, Silkė - 450 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Burokėliai - 3 vienetai, Fermentinis sūris - 100 gramų, Majonezas - 150 gramų, Kiaušinis - 3 vienetai

Ingredientai: Žirneliai, konservuoti - 400 gramų, Mėsa - 300 gramų, Kiaušiniai, kietai virti - 4 vienetai, Bulvės, virtos - 350 gramų, Agurkai - 150 gramų, Svogūnų laiškai, smulkinti - 100 gramų

Ingredientai: Faršas - 400 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Duona, riekė - 1 vienetas, Svogūno laiškai (nebūtina) - 1 saujelė, Drsuka - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Kiaušiniai - 3 vienetai

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 800 gramų, Svogūnai, dideli - 5 vienetai, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Bulvės - 2 kilogramai, Malta mėsa - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 3 vienetai, Grietinėlė - 150 mililitrų, Druska - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Sviestas, nesūdytas - 200 gramų, Varškė - 500 gramų, Grietinė - 100 gramų, Razinos - 75 gramai, Slyvos, džiovintos - 75 gramai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinio tryniai - 5 vienetai, Persikai, džiovinti - 75 gramai

Ingredientai: Pomidorai - 5 vienetai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Sviestas - 30 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Sūris - 50 gramų

Ingredientai: Duona - 1 vienetas, Silkės filė - 1 vienetas, Svogūnas - 1 galva, Majonezas - 150 gramų, Obuoliai - 1 vienetas, Citrina - 1 vienetas, Žalumynai (įvairūs) - 1 pundelis

Ingredientai: Plekšnės - 2 vienetai, Citrina - 1 vienetas, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 stiklinė, Džiūvėsėliai - 1 stiklinė, Kiaušinis - 1 vienetas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis
Nuo kepenų nulupti plėvę lengviausiai jas prieš tai nuplikius verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą