Greita paieška
Receptai
Draugai

Slovakijos virtuvė

Greitas užkandis

Ingredientai: Mielinė tešla - 200 gramų, Kumpis - 100 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 100 gramų

Saldžiarūgštė pupelių sriuba

Ingredientai: Pupelės - 700 gramų, Morkos - 500 gramų, Bulvės - 500 gramų, Šoninė - 200 gramų, Porai - 3 vienetai, Sultinys - 2 litrai, Slyvos - 200 gramų, Dešra - 300 gramų, Actas - 0.5 stiklinės, Cukrus - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 ži

Silkės salotos

Ingredientai: Silkės filė - 500 gramų, Obuoliai - 2 vienetai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Salierai - 1 sauja

Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemės riešutų pyragas Nugarinės šašlykas Kepta višta su bulvėm Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!