Ukrainos virtuvė

Ingredientai: Burokai - 1 kilogramas, Pomidorai - 1 kilogramas, Kopūstai - 1 kilogramas, Svogūnai - 500 gramų, Paprika - 500 gramų, Morkos - 3 vienetai, Aliejus - 200 mililitrų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Miltai - 375 gramai, Mielės, sausos - 7 gramai, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 50 gramų, Pienas - 200 mililitrų, Kiaušinis - 1 vienetas, Razinos - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Dešrelės, medžiotojų - 5 vienetai, Bulvės - 4 vienetai, Sultinio kubelis - 1 vienetas, Rauginti kopūstai - 500 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 1 stiklinė

Ingredientai: Malta kiauliena - 225 gramai, Malta kalakutiena - 225 gramai, Pienas - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Obuoliai - 0.5 vieneto, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Krapai - 0.5 arbatinio šaukšteli

Ingredientai: Padažas, pomidorų - 300 gramų, Dešrelės - 250 gramų, Pupelės, baltosios - 70 gramų, Pupelės, raudonosios - 70 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Vanduo - 1 stiklinė, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Bazilikas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Plekšnė - 1 vienetas, Citrina - 0.5 vieneto, Lašiniai - 40 gramų, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Miltai - 0.5 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 pundelis

Ingredientai: Bananai - 2 vienetai, Ananasas - 1 vienetas, Silkės filė - 1 vienetas, Paprika, geltona - 1 vienetas, Paprika, raudona - 1 vienetas, Poras - 1 vienetas, Brendis - 25 gramai

Ingredientai: Žuvies filė - 700 gramų, Ryžiai - 200 gramų, Sūris - 50 gramų, Pomidorai - 3 vienetai, Sojų padažas - 1 valgomasis šaukštas, Pomidorų padažas - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Faršas - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Bandelė - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Miltai - 1 stiklinė, Džiūvėsėliai - 1 stiklinė, Aliejus - 6 valgomieji šaukštai,

Ingredientai: Silkės filė - 500 gramų, Obuoliai - 2 vienetai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Salierai - 1 sauja
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą