Vengrijos virtuvė

Ingredientai: Pienas - 1 litras, Šokoladas - 100 gramų, Tryniai - 5 vienetai, Cukrus - 150 gramų, Kakava - 1 valgomasis šaukštas, Vanilė - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Kiauliena - 800 gramų, Česnakai - 2 skiltelės, Augalinis aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 vienetas, Pomidorai - 3 vienetai, Mėsos sultinys - 250 gramų, Bulvės - 600 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Šonkauliukai - 0.5 kilogramo, Sausas baltas vynas - 1 stiklinė, Sojos padažas - 4 valgomieji šaukštai, Česnako galva - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Grūsti juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Pomidorų padažas - 1 stiklinė

Ingredientai: Kiauliena - 0.5 kilogramo, Morkos - 1 vienetas, Bulvės - 3 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Šparaginės pupelės - 100 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Porai - 1 vienetas, Pienas - 1 stiklinė, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė -

Ingredientai: Kiauliena - 200 gramų, Bulvės - 6 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Žiediniai kopūstai - 4 lapai, Pipirai, raudoni ankštiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai
Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.
Rodyti kitą patarimą